Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2017 13:45 - За лошия пиар на Иво Христов
Автор: miri479 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2882 Коментари: 13 Гласове:
7

Последна промяна: 23.12.2017 16:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Вместо да се извинят, българските интернет-философи се скъсаха да „наливат масло в огъня”. Да ни обясняват, как Иво Христов е прав, как ние сме дебили, боклуци, утайката на Европа… Че страната ни е държава от „петия свят”, лишена от канализация, асфалтирани улици, пътна инфраструктура /не знам къде живеят тези хора, но явно с тях не обитаваме един и същ регион/…

Ами, знаете ли, аз, като един баш-дебил се замислих, с какво помага интернет-философстването и с какво магистралите, европредседателството, добрия тон на дипломатически отношения с другите държави от Балканския полуостров… И за себе си реших, за кого ще гласувам на идните избори /а не съм упражнявала правото си на вот от много време насам, работила съм, плащала съм си данъците, не съм ходила да осквернявам никакви паметници и смея да твърдя, че не нося отговорност за изказванията на един, или друг/… Вината за тенденциозните си твърдения, ще си я понесат други хора /поне така мисля аз, като един идиот, който не може да се подписва:)/…

P.p.: Вие май забравяте, какъв процент от българския електорат на предишните избори, не упражни правото си на вот и че това са колебаещите се хора, на които именно вие, интернет-философите, дадохте солиден повод за размисъл… Който няма морални колебания, преди да отиде до урната, или е вманиачен по някоя политическа партия, или очаква материални облаги от нея… Моето поколение не робува на подобни неща, то се интересува само от бъдещето на децата си, за които се надява, да не бъдат наричани „утайката на Европа”, ако не емигрират… А вашите деца, търсят ли ви по Вайбър, или ви купиха плазмен 3-D телевизор, на който да си гледате Иво Христов?





Гласувай:
7



1. lilienschwager - Ако човек гледа по плазмения си телевизор
12.11.2017 14:30
отрепки като Дебил Христов, той е за оплакване!
цитирай
2. merlin68 - А за кого ще гласуваш без морални ...
12.11.2017 14:34
А за кого ще гласуваш без морални задръжки ако не е тайна? Питам, понеже аз не просто съм от "колебаещите" се, все по-убеден НЕгласоподавател съм. Та ми стана интересно, коя ли е тази партия чиито морал си заслужава да гладуваме за нея?
цитирай
3. merlin68 - Ако човек гледа по плазмения си т...
12.11.2017 14:41
lilienschwager написа:
Ако човек гледа по плазмения си телевизор отрепки като Дебил Христов, той е за оплакване!



Никой не би имал възможността да гледа по плазмения си телевизор изказването на "Дебил Христов", ако не бяха медиите да го свалят от телефонен запис и тиражират. Просто това си изказване професорът не прави пред телевизия.
Интересно ми е обаче, ако човек на плазмения си телевизор е гледал изказването на проф.Божидар Димитров, относно физическите качества на "пиклата" Мария Захарова, направено по национална телевизия (Нова телевизия), то този човек за съжаление ли е? И ти как оценяваш поведението на проф.Б.Димитров, като на отрепка и дебил, или като на истински българин?
цитирай
4. blackpredator - ами най-малкото
12.11.2017 14:54
изказването на Иво Христов стимулира мислене в 80-те процента
дали искат да са "white supremacy", или мангали като тая в първия коментар...
цитирай
5. lilienschwager - Б. Димитров е невъзпитан,
12.11.2017 17:16
изкукуригал дъртак.

А Мария Захарова си е идиотка. Руска идиотка. Типичната нагла и проста руска идиотка.
цитирай
6. miri479 - Няма такива, за които бих могла
12.11.2017 17:38
да гласувам без морални задръжки, просто казвам,че има голям процент колебаещи се и всяка изцепка от страна на политиците се "записва в тефтера". Не одобрявам изказването на Божидар Димитров, а това на Иво Христов даже съм го пропуснала, разбрах го от "интернет-пиарите" му, които му направиха много лоша реклама, изсипвайки "огън и жупел" по сънародниците си, позовавайки се на неговото изказване, след като вече се бе извинил... Да кажеш на някого: "Ти си дебил, защото не си гласувал за този, за когото аз искам", не е работеща пропаганда /поне не и през 21 век, в страна, водеща се демократична/.
цитирай
7. merlin68 - да гласувам без морални задръжки, ...
12.11.2017 17:56
miri479 написа:
да гласувам без морални задръжки, просто казвам,че има голям процент колебаещи се и всяка изцепка от страна на политиците се "записва в тефтера". Не одобрявам изказването на Божидар Димитров, а това на Иво Христов даже съм го пропуснала, разбрах го от "интернет-пиарите" му, които му направиха много лоша реклама, изсипвайки "огън и жупел" по сънародниците си, позовавайки се на неговото изказване, след като вече се бе извинил... Да кажеш на някого: "Ти си дебил, защото не си гласувал за този, за когото аз искам", не е работеща пропаганда /поне не и през 21 век, в страна, водеща се демократична/.


Всъщност професорът, не определя като дебили тези които не са гласували за когото той иска. И въпреки, че аз не оправдавам думите му (както и писах в специален постинг), те са нещо върху което трябва сериозно да се замислим.
Един виден наш професор, историк и бивш министър, вместо професионално да защити историята ни след като открива посегателство от страна на Захарова, той й отправя персонални, каруцарски обиди. Хора като него от национални медии възпитават какво в редовите граждани? - дебилизъм.
В резултат 5 дни по-късно, паметника Альоша в Пловдив е оплескан с боя, свастики и антисемитски надписи. От гордите с историята си патриоти. Спасители на евреи, които мразят евреите! Потомци на родители изградили паметник, който децата им мразят. Е добре, мразят, това е разбираемо, но не знаят защо го мразят. Доводите им са в противоречие с историческите факти, омразата не е мотивирана с нищо друго освен с медийното говорени на дебилни професори като Божо. Разбирам проф.Христов, много добре, въпреки, че не го оправдавам.
цитирай
8. miri479 - Не твърдя, че го е казал, прокрадна се в изказванията на защитниците му,
13.11.2017 09:14
Моят въпрос е елементарен - да харча ли пари по български музеи, театри и т.н., ако след време ще наричат детето ми "утайката на Европа", или просто да го възпитам в българофобия и да му връча еднопосочен билет за Берлин?
цитирай
9. troina - аз чета ИвоХристов, редовно,и не гледам ТВ..
13.11.2017 15:24
не гласувам,според моя си морал,открай време,
и смятам ,че да гласуваш за/предизвестени/резултати
на една олигархична престъпна върхушка, която мимикрира
28г/ако не и по-дълго/в миманса на т.н. бълг .гражданско общество,
е една пълна бутафорна и перверзна инициатива..
Уверявам авторката и развълнуваните /по-горе/коментиращи,
че това ми е помогнало, да живея съзнателно и в мир със себе си..

пп,
убедена съм, че основното в този..набеден случай,
ви е убегнало..
ИвоХристов акцентира в-у онези 80% от
т.н .електорат, които отиват да гласуват..
и не могат да се подписват..
мисля, че тук, двоумение не може да има..
информацията е нужно да бъде добре усвоена..
затова,намирам този дебат за емоционален,профански
дори..леко дебилен..
проф И.Христов е винаги в десятката..
за огромна мъка на всички трезви хора
Юлия
/безпартийна и негласуваща..недебилка..

цитирай
10. miri479 - Не е дебат,
13.11.2017 17:12
пуснах го в лични дневници, а не в политика и просто си изливах гнева, не толкова към Иво Христов, колкото към хората, които използваха думите му, за да ни повторят и потретят какви сме дебили /в случай, че не сме гледали клипа, аз лично не съм/... Използвам случая да благодаря на всички, които ме обидиха в коментарите си, че продължават да ме настройват срещу любимеца си. Освен това, аз имам право да реагирам първосигнално, защото нито съм историк в национален ефир, нито във фейсбук профил на публична личност, изразявам мнение като обикновен човек в някакъв си блог, нищо повече.
цитирай
11. troina - моля ви,нищо лично, но това звучи..твърде комично..
14.11.2017 14:20
/Освен това, аз имам право да реагирам първосигнално, защото нито съм историк в национален ефир, нито във фейсбук профил на публична личност, изразявам мнение като обикновен човек в някакъв си блог, нищо повече./

цитирай
12. dedenze - Харесвам младото самочувствие и ентусиазъм !
15.11.2017 13:44
Но проф. Иво Христов е реалист, а истината понякога е като светлината, ако гледаш в нея болят очите ! Българина е загубил понятията за чест, достойнство, самокритичност, обективна оценка на себе си - затова е в европейската опашка ! Оценете обективно прехода - Трета национална катастрофа, оценете състава на "народа" останал тук, неговата образованост и възможности ! Прочетете оценките на Христо Ботев, Алеко Константинов ....
цитирай
13. miri479 - По принцип, сте прав,
19.11.2017 12:22
но в този преход участваха много партии /не съм толкова млада, че да не помня купонната система, фалита на банките, режима на тока и т.н./... Аз няма да гласувам толкова първосигнално, гледам новини и дотук една от тези партии никак не печели моите лични симпатии, държейки се като "потомствена аристокрация"... Говоря само за себе си... Другите имат право да гласуват за когото поискат, естествено... Алеко Константинов и Христо Ботев съм чела отдавна /включително и публицистиката им/... Лошото е, че толкова време след тях, българите продължават да се делят на русофили и русофоби, дебили и недебили, Алековци и Байганьовци...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miri479
Категория: Забавление
Прочетен: 555193
Постинги: 237
Коментари: 1252
Гласове: 5762
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031