Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2016 20:12 - Очаквано затишие, или странната война
Автор: merlin68 Категория: Политика   
Прочетен: 4373 Коментари: 12 Гласове:
17

Последна промяна: 18.11.2016 23:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Прави ли ви впечатление, че след изборите в САЩ, от новинарските емисии почти изчезна Сирия? Това за мен бе съвсем очаквано.
Вече не ни заливат ката час със сърцераздирателни новини за бомбардирани от руснаците болници, училища и мирни жители в Алепо, нито пък с героичната и напълно безкръвна атака на Мосул от водената от САЩ коалиция. Май, май се оказа, че медийният продукт - варварска Русия в Алепо и носещите свобода САЩ в Мосул, бе предназначен за американския лекторат и след като той си каза тежката дума, продукта изчезна от пазара. Сега се очаква Тръмп да се изясни каква политика ще води в Сирия, та медиите отново да изкарат продукта със съответните корекции, основно по отношение на това - варварска ли е ролята на Русия в Сирия, или на пользу мира.





Тагове:   война,   избори,   сащ,   Русия,   путин,   Сирия,   Тръмп,


Гласувай:
17



1. kuschel - Абе, Краси, какво стана, америк...
18.11.2016 20:24
Абе, Краси, какво стана, американците превзеха ли Мосул. Там 30 000 души се бият срещу 4000 джихадисти, но нещо се замълча по въпроса.
цитирай
2. merlin68 - Абе, Краси, какво стана, америк...
18.11.2016 20:33
kuschel написа:
Абе, Краси, какво стана, американците превзеха ли Мосул. Там 30 000 души се бият срещу 4000 джихадисти, но нещо се замълча по въпроса.


Казва ли ти някой, и кого да питаш... сега Обама има други задачки - да успокоява фрау Меркел, че и Тръмп ще има нужда от нея... обаче нали Тръмп е бизнесмен та Меркел ще трябва да си плаща... обаче и ние също..
цитирай
3. podvodni - Ами, това се нарича затишие пред ...
18.11.2016 20:44
Ами, това се нарича затишие пред буря.
Всъщност, не САЩ, а Великобритания, която е главният стратег в тази битка между двете империи (Британската и Руската), правят стратегическо отстъпление с последващо прегрупиране на силите. През 2017-та следват избори в Германия, Франция и Холандия. В зависимост как се развият нещата в тези страни, ще се вземат съответните решения.
Оказва се, че все още съществува някакъв вариант за стопиране на СЕТА за период от 2-3 години от страна на ЕП.
Тръмп наистина е кофти тръпка за баба Лизи и проблем за скоростно решаване.
Обама, Меркел и Ко (в това число Поплювко, Педрошенко и Яйцеклатинюк) се оказаха тотално неспособни да се справят с Путин по никакъв начин и с никакви средства.
Да не забравяме, че през 2018-та предстоят президентски избори в Русия.
Т.е. през следващата година ще има временно затишие като се предостави "инициативата" на Русия, а след това, като бъде изтощена (ако Русия захапе стръвта по замисъл на Британия), ще бъдем свидетели на нова, по-масирана атака през по-следващата.
Има едно ентересно филмче в тюбата - I pet goat ІІ . Та, в него, след Обама няма конкретен образ , а се описва началото на края. Хубаво е да се гледка по-честичко !
цитирай
4. mt46 - Мда,
18.11.2016 20:55
логично е медиите да се поослушат, да се преориентират - според духането на вятъра... :)
цитирай
5. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
18.11.2016 21:45
Май на преден план излиза страхът от Русия!
И той е основателен Русия освен военни технологии има и това, което другите нямат- войници!
По- добре е, да не я дразнят!
Дано да са умни!

Хубава вечер!
цитирай
6. milady - https://youtu.be/KU-_yVIx99U -analize-- I Pet Go
18.11.2016 22:18
podvodni,филмчето остаря, но
по добре да дадем анализа на
нашите „търсещи “ колеги тук..
не знам за бг превод ,бих го дала иначе..
и след 3 месеца,пак отивайте да гласувате
за Патриота Слаффчоу/къде го оня Фрййчо ?
да пращаме ли камъните ..
цитирай
7. olivie - podvodni,
19.11.2016 08:25
не само филмчето остаря. За пръв път корицата на дъ иконъмист не позна - там се мъдри Килъри, а не Тръмп. Следва и баба Меркел да изчезне, скрита под бурка. Те, ишмарите не са от сега, ама кой да ги вижда? Те, ционистите докато не им го вкарат на два ката няма да се усетят. Първо беше папата - нали предишния трябваше да бъде последен... Обама нали трябваше според Ванга да е 44-я черен и последен? Впрочем Тръмп още не застъпил, пък и предсказанията на Ванга не са сворзани с библията. Де Йелостоун, де? Дали ще може да встъпи в длъжност физически? И Ед. Кейси поне казва НЕ. А 1000г мир са сигурни след това. Аз вярвам на акад2 Фоменко и Носовски, съветвам и ционистите да повярват, че 1000г човешка история са просто измислени и няма как да не ги изживеем и да дойде края на света. И не на последно място да ги питам: Де ви е антихриста, бе? Или чакате Слави да го изиграе? (това за капак-майтап) МИСЛЕТЕ!!! Поздрави на всички антиконспиратори.
цитирай
8. dartanjan - ИД са частни корпоративни армии ...
19.11.2016 09:20
ИД са частни корпоративни армии финансирани от банки и държави оглавени от масони, чиято цел е да внасят хаос и страх в ключови места по света. Тази пестъпна военна оргаизация няма нищо общо с ислямае, но със службите на Америка, Англия, Израел, под шапката на Ватикана. Сигурно има и друга но това не е толкова важни. Изнтересно е че и нашето правителство участва във въоръжаеането на тази групировка. И това не е случайно.
Римокатолическата църква използва ИД като своят контратеза. Папата трупа авторитет пред света и се представя от масовите контролирани медии като миротворец и обединител на нациите. Неговата цел е да бъде признат за техен духовен баща. Тази власт му е нужна за да наложи белегът на авторитет на звярът - неделният закон, който е в дирекнто противоречение с Божият закон и осветеният от Бог съботен ден като пометник на съвторението и царски печат на Неговият авторитет. Папата ще стане обединител на света, но не в истината, а в сатаниската заблуда. Защото той е висш опредставител на звярът , който е получил своята сила и власт от змеят - сатана. Сатана иска обединение на света в бунта срещу Бог и всеки човек да му се поклони като на Бог чрез световна луцифериански религия, която ще бъде осъществена чрез икумензима, за който усърдно работи новият папа езуит. Джихадистите постилат килимчето на икуменизма. Идеята както винаги е да се създаде изкуствен проблем , икономичекси политически и социалне хаос, който да тласне света на ръба на световен конфлик. Хората трябва да бъдат силнио изплашени от липсата на сигурност за себе си и децата си. Тогава организаторите този хаос ще предложат своето сатаниско решение. Техният девиз е "Ordo ab chaos".


цитирай
9. dartanjan - Русия участва в тъози конфликт за да ...
19.11.2016 09:22
Русия участва в тъози конфликт за да брани своите стратегически интереси, но н ев ролята на всетовният миротоворец.
Тези събитият са ясно разбираеми чрез библейските пророчества за последните дни. Но хората които не искат да приемат Своят създател за висш авторитет в техният живот, ще бъдат прибудени да вярват на лъжи, и те няма да имат очи за реалните събития които стават по света зад кадър. Когато отхвърлят истината, не им остава нищо друго освен да повярват на лъжа.
цитирай
10. pando - 100% истина
19.11.2016 09:49
Днес журналистите са платени лъжци. Чакат заповед, за да почнат да лъжат и лижат задници и подметки,нали им се плаща. Професионална съвест,честност са празни думи за тях.
Гледай само писанията на Г-жа Пискова и всичко става ясно.
Дядо Гьобелс трици да яде пред тях...
цитирай
11. germantiger - ...
19.11.2016 12:44
Войната ще продължи както и бежанския поток към Европа.

ВРАГОВЕТЕ НА ЕВРОПА ОТ ВЕКОВЕ СА РУСИЯ И САЩ И ТЕ В СИРИЯ ДЕЙСТВАТ СЪВМЕСТНО, КАКТО И ПО БОЛ ДРУГИ МЕСТА В СВЕТА, НЕЗАВИСИМО ОТ ТЕАТРОТО, ЧЕ СА КОНТРА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ - В МНОГО ОТНОШЕНИЯ НЕ СА И СА ЗАЕДНО КАТЕГОРИЧНО.

Целта на руснаци и американци е удар по европа и по нейния флагман - умираща германия

русия, сащ и ислам - смърт за европа - това е целта
цитирай
12. podvodni - А стига бе, филмчето било остаряло ...
19.11.2016 19:31
А стига бе, филмчето било остаряло !?
Хи-хи-хи, филмчето свършва нейде във времето в годината на Скорпиона. То не свършва с Обама, а продължава и след него.
Т.е. актуално е и сега!
Ейлоустоун си бушува и набира силици, ма това се не казва в сутрешните блокове на националните телевизии. Просто на Бишг Брадъра все още е на линия, а след това следва друго риалити.
Тръмп все още не е избран за президент. Може и никога де не бъде избран.
Ванга каза, че Обонго Кюмюрджийски ще е последният президент на САЩ, но това не означава, че следващият не може да бъде в пола (президентка). Т.е. вероятност президентка вместо президент в следващите 8 години - много голяма.
Антихриста !?
Ами всеки който повтаря - покайте се, грешни сте , искайте прошка, си е чиста проба антихрист. Щото Ицето е тълмил нещо съвсем по друго от това което пише в "светото евангелие".
Акад.Фоменко и Носовски са прави, но до някъде, не изцяло !
Все пак, на този свят съществува и Девилс Тауър, която, в никакъв случай не е скала. Или по-точно - не е било скала до преди 12 000 години. А Фоменко не го вижда ! Защо ли ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merlin68
Категория: Политика
Прочетен: 1680237
Постинги: 293
Коментари: 4201
Гласове: 19298
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031